Seniorenvervoer Boxtel

Seniorenvervoer Boxtel:

van deur tot deur  

BEL naar onze planning

0612518715

tussen 9.00 uur en 13.00 uur

Natuurlijk wilt u af en toe naar de kapper, de dokter, uw zus of broer, het wandelpark, de repetitie van de harmonie, het HobbyCentrum, een bijeenkomst of activiteit van de seniorenvereniging, het Wereldhuis, de dokter of fysiotherapie of de supermarkt. Dat kan.
Ook een praatje tijdens de rit met je medepassagier en de chauffeur is mooi meegenomen.
Met onze vervoerservice kunnen mensen van 55 jaar en ouder hun sociale contacten onderhouden en langer zelfstandig blijven wonen.
Het seniorenvervoer is bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen, in een woonvorm verblijven, die naar de dagbesteding of dagbehandeling gaan. Zij kunnen zich aanmelden. 

Hoe werkt het?
U wilt bv naar de kapper over 2 dagen. Dan belt u ons. U hoort meteen of uw dag en tijdstip nog niet vol zit. Uw rit wordt ingepland..
U kunt ons op werkdagen bellen tussen 9.00 uur en 13.00 uur op nummer 061251 8715.  

Wij rijden op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur

Gegevens
Als u voor de 1e keer meegaat, zullen we uw gegevens noteren en opslaan, zodat u de volgende keer snel geholpen kunt worden. We noteren uw naam en adresgegevens, uw telefoonnummer, en of u gebruik maakt van WMO; ook graag een  telefoonnummer van een contactpersoon. 

Intakegesprek
We komen bij u langs voor een gesprek, waarbij we uw gegevens controleren. We vragen uw toestemming om deze gegevens op te mogen slaan. We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen en vastleggen van uw rit. U kunt tijdens het gesprek een bonnenboekje met 10 ritten kopen. Handig en u bespaart € 0,50 per rit!


U betaalt in de auto. Per enkele rit is dat €2,50 Als u een bonnenboekje met 10 ritten koopt bij de chauffeur of tijdens de intake dan betaalt u €2,00 per rit! Dat betalen van de rit of het bonnenboekje van 20 euro kan per pin (ook contactloos) of contant. 

Chauffeur belt en uw rollator kan mee!
Op de afgesproken datum en tijd wordt u even voordat het zover is door onze chauffeur gebeld. U kunt op uw gemak uw jas pakken en eventueel uw rollator; of u kunt naar beneden gaan als u in een appartement woont.

Van deur tot deur
De chauffeur stopt bij uw voordeur en zet u af bij het gevraagde adres. Natuurlijk helpt de chauffeur u met in- en uitstappen en zo nodig met het vervoer van uw rollator. Er kunnen maximaal 2 rollators mee. 

Als u een terugrit wilt maken, dus terug wilt naar huis, dan is dat een aparte rit. U dient die altijd ook aan te vragen. Op en neer naar bijvoorbeeld de kapper zijn dus twee ritten!

Elke werkdag bellen tussen 9 en 13 uur

Wij rijden op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur hebben we geen ritten in verband met het wisselen van de chauffeurs en de pauze. We kunnen op elke werkdag van 9.00 uur tot 13.00 uur uw rit inplannen voor de volgende werkdag(en). 


Waar rijden we?

U bepaalt waar u naar toe wilt en wij brengen u, als het binnen Boxtel, Liempde, Esch, Lennisheuvel of Gemonde is. Natuurlijk halen we u ook weer op. 


Seniorenvervoer Boxtel

een service voor u!

Deel deze pagina