Het Hobby Centrum Boxtel is een ontmoetingsplaats voor senioren vanaf 50 jaar uit Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. De KBO van Boxtel en Liempde zijn mede de initiatiefnemers van dit centrum. In de beginfase hebben zij het Hobbycentrum zowel financieel als met menskracht ondersteund. 

Het Hobbycentrum biedt u de gelegenheid om een hobby alleen of in groepsverband uit te oefenen, les te krijgen van ervaren docenten of begeleid te worden door een van onze vrijwilligers. En u ontmoet mensen met eenzelfde hobby.

Het Hobbycentrum Boxtel heeft veel te bieden, zoals het uitoefenen van een hobby. Zo zijn er diverse cursussen/groepen voor beweging en yoga, voor schilderen en tekenen en voor beeldhouwen of keramische werkvormen (boetseren en pottenbakken).

De werkplaats biedt mogelijkheden voor hout- en metaalbewerking, fietsen repareren etc. Ook daarbij wordt u uiteraard door vakmensen begeleid.

Ook voor een computercursus, stijldansen, naailessen, vrije dans, schilderen, houtbewerking, glas in lood enz kunt u terecht op het Hobbycentrum. 

Er zijn tevens mogelijkheden om nieuwe activiteiten te laten starten; dus als u een voorstel hebt voor een activiteit om een eigen groep op te starten, laat het ons dan weten. Voelt u er iets voor om als docent of begeleider uw kennis en ervaring met anderen te delen, meldt u dan als vrijwilliger aan.
Zie de website:hobbycentrumboxtel.nl

Coordinator van het HobbyCentrum en 
Voorzitter is Marieke Dijkshoorn