Belastingservice Seniorenvereniging KBO

Informatie over de service van de belastingconsulenten.

 

Contact is het kernwoord 

Welkom bij seniorenvereniging KBO-Boxtel. Alle 50+-ers mogen daarbij aansluiten.

Ene bijzonder welkom bij www.kboboxtel.nl: uw digitale wegwijzer binnen onze vereniging.

Seniorenvereniging KBO-Boxtel biedt u een bijdrage aan een gevarieerd leven. Seniorenvereniging KBO-Boxtel geeft u een antwoord op de vraag, hoe en waar je andere mensen kunt ontmoeten, waar je samen kunt praten, een glaasje drinken, een hobby uitoefenen?

Seniorenvereniging KBO-Boxtel heeft ruim 2020 leden; zij willen na een werkzaam leven andere mensen ontmoeten en activiteiten ondernemen. Via deze website krijgt u de mogelijkheid om informatie over onze vereniging te krijgen; wij zijn een vereniging van mensen die bij ons een zinvolle aanvulling vinden voor hun vrije tijd.

Naast het vertrouwde informatiebulletin ONSBoxtel, het ledenblad ONS van KBO-Brabant vindt u op deze website informatie over onze organisatie, activiteiten en reizen. Deze website biedt daarmee een mogelijkheid om informatie te vinden en om met elkaar in contact te komen.

Veel senioren zijn goed thuis in het werken met de computer, met email of facebook. Zij hebben ontdekt dat er een nieuwe wereld opengaat. Binnen seniorenvereniging KBO-Boxtel zijn er mogelijkheden om uw vaardigheid in het gebruik van computers te vergroten. Voor een cursus of begeleiding kunt u terecht bij het Hobbycentrum Boxtel.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben om de website nog completer of gebruiksvriendelijker te maken dan kunt u altijd een bericht sturen naar KBO.Boxtel@gmail.com 

 

voorzitter Seniorenvereniging KBO-Boxtel
Betsie van der Sloot - van der Heijden, 

 

 
KBO afdeling Boxtel  
Secretaris Henk van de Langenberg
 

Fitheidsoefeningen voor iedere dag!

Door op de link (bestand downloaden) hieronder te klikken vindt u een pagina met verantwoorde oefeningen.